ZAHRÁTE MI MANŽELA? - alebo maliar izieb !!!ZRUŠENÉ!!!

Galéria

S poľutovaním Vám oznamujeme, že divadelné predstavenie ZAHRÁTE MI MANŽELA? plánované na piatok, 24. mája 2024 je z technických príčin ZRUŠENÉ!

Divákom, ktorí si zakúpili lístky ONLINE, budú financie vrátené späť na ich účet, a diváci, ktorí si zakúpili vstupenky v hotovosti, si môžu peniaze vyzdvihnúť v kancelárii MsKS na 2. poschodí od štvrtka (23.5.) v pracovnom čase (od 8:00 do 16:00 hod.).

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme za porozumenie!

-----------------------------------------------------------------

Donald Churchill, autor hry „Zahráte mi manžela?“ je v Anglicku veľmi populárny a často hraný autor. Je autorom komédií, ktoré si kladú jediný cieľ, pobaviť a rozosmiať diváka. V tejto komédii rozvíja situáciu klasického ľúbostného trojuholníka. Pár, pristihnutý pri obojstrannej manželskej nevere, čelí pomste ohrdnutej manželky. Akým spôsobom tejto pomste dokáže vzdorovať hlavná ženská hrdinka hry a akú úlohu v tom zohrá maliar, náhodne prítomný v byte z titulu svojho remesla, o tom s neobyčajným vtipom rozpráva táto hra.

Hrajú: Zdena Studenková, Zuzana Fialová, Roman Poláčik

Réžia: Ľubomír Vajdička

Kostýmy: Katarína Hollá

Scéna: Jozef Ciller

Vstupenky si môžete zakúpiť NA KONKRÉTNE MIESTA za 18 EUR ONLINE alebo osobne v kancelárii na 2. poschodí Mestského kultúrneho strediska, vytlačené vstupenky (VI. rad) nájdete aj v Cukrárni J&D (Námestie slobody 36.), IV. a V. rad nájdete v obchode Democolor (Radničná 19.).

Dĺžka podujatia: 90 minút
Dátum lokálnej premiéry: 24. máj 2024

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.