SWAP OBLEČENIA A DETSKÝCH HRAČIEK

Galéria

Prineste max. 15 kusov bezchybného jarného alebo letného detského, dámskeho či pánskeho oblečenia a/alebo detských hračiek do MsKS 17. apríla (streda), 18. apríla (štvrtok) od 8:00 – do 16:00 hodín alebo 19. apríla (piatok) od 8:00 do 18:00 hodiny.

A 20. apríla (v sobotu) o 13:00 hod. otvoríme spoločenskú sálu na 1. poschodí, aby sme zahájili prvý fiľakovský SWAP oblečenia a detských hračiek.

Podstatou swapu je, že z odovzdaného šatstva (ktoré má byť bezchybné, vyprané, vyžehlené) aj z detských hračiek si môže každý záujemca vybrať a odniesť si domov tiež max. 15 kusov. Kto nemá doma odev alebo hračky na výmenu, resp. ktoré by odovzdal, sa môže zúčastniť swapu po zaplatení vstupného v cene 2 eurá.

V znamení recyklácie si záujemcovia môžu vyhotoviť drôtené šperky pod vedením Adriany Breštianskej alebo textilné bábiky s Jankou Slávikovou (od 13:00 do 16:00 hod.).

Od 16:00 hod. sa uskutoční módna prehliadka svadobných a spoločenských šiat značky Da’Marco. Vstupné na prehliadku je dobrovoľné.

Tvorcom značky Da’Marco je Adrián Márk Danyi, ktorý pochádza z Fiľakova a po svojich štúdiách v Budapešti predstaví obecenstvu šaty vlastnej značky.

Všetci ste srdečne vítaní!

Dĺžka podujatia: 420 minút
Dátum lokálnej premiéry: 20. apríl 2024

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.