Varsói melódia

Varsói melódia

"Amikor a körülmények igája alatt elvész a saját erőbe vetett hit, amikor az álmokat elárulják... csak a szeretet marad.

Egy orosz fiú és egy lengyel lány lírai szerelmi története, amelyet Leonyid Zorin drámaíró mesélt el a múlt század közepén, nemcsak hogy nem veszíti el aktualitását, hanem idővel új hangzást nyer, egyre modernebbé válik.

Véletlenül találkoztak egy koncerten: egy lengyel lány és egy moszkvai fiú. Diákok. Életük nagy és tökéletesnek vélt szerelme volt ez. De a boldogságot és a nagy terveket nagyon hamar megtörte egy kegyetlen törvény: Sztálin betiltotta a külföldiekkel való házasságot. A körülmények sajnos erősebbek voltak náluk. És így az élet ment tovább.

Tíz év elteltével a fiúból sikeres borász, a lányból Európa-szerte híres énekesnő lett. A tilalmakat már rég feloldották. Bár egy új találkozás minden szunnyadó érzést újra gerjeszt, vajon képesek lesznek-e dönteni és változtatni megszokott és sikeres életükön?

A ,,Varsói melódia" egy elképesztően finom, minden lélekben visszhangzó, átható előadás, amelyet átsző a zene, a boldogság, a remények és az álmok várakozása..."

Rendező:

Czajlik József

Kosztüm-Díszlet:

Őry Katalin

Zene:

Lakatos Róbert

Szereplők:

Lakatos Rák Viktória

Lucskay Róbert

Belépődíj elővételben: 6 EUR

Az előadás napján: 8 EUR

Időtartam: 120 perc
Helyi premier dátumát: 23. május 2023

Nem voltak ütemezett előadások erre az eseményre.