Peter Bič Project koncert (előzenekar Steve Misik & Co.)

Peter Bič Project koncert (előzenekar Steve Misik & Co.)

Galéria

A PETER BIČ PROJECT 2010-ben alakult, és a Hey Now című számmal aratott sikert Dániában és az Egyesült Államokban. Ma az egyik legnépszerűbb zenekar Szlovákiában. A legtöbbet játszott dalaik közé tartoznak: Priznanie II., Hlava, Máj, Čoskoro, Stoj, Nedívaj sa tak, Láva, Skúšame sa nájsť vagy a Where Did You Go.

A Peter Bič Project a Slávik 2012 verseny mellett elnyerte az OTO 2019 közönségdíját is a legjobb zenei együttes kategóriában. 2020-ban és 2021-ben a zenekart Kristályszárny Díjra jelölték, s 2022 márciusában a Peter Bič Project haza is vihette a díjat.

2021-ben jelent meg tizenhat számot tartalmazó ötödik stúdióalbumuk Hlava (Fej) címmel, amely a második, teljes egészében szlovák szöveggel felvett album.

A zenekar jelentős változásokon ment keresztül a múltban. Mostani tagjai: Peter Bič, Viktória Vargová, František Jano, Martina Timková, Eduard Kiss, Rasťo Boroš.

Előzenekarként a STEVE MISIK & CO. rockzenekar lép fel. Dalaikban igyekeznek különböző műfajok, képzeletbeli világok, fantáziák fúzióját létrehozni, saját arculatuk megőrzésével. Dalszövegeik kedvelt témái a társadalom civilizációs problémái, valamint az ember lelkivilága. 2016-ban kiadták debütáló albumukat "Schizoemphatic" címmel, amelyen különböző Európai előadók vettek részt. 2020-ban a zenekar új kislemezt adott ki ¨Such is Life¨ címmel, amelyet világszerte igen jól fogadtak a rock-rádiók. 2021-ben lehetőségük nyílt arra, hogy együttműködjenek a ¨Stuck in the truck¨ c. új kislemezükön egy olyan nagyszerű amerikai zenésszel, producerrel, billentyűssel, mint Derek Sherinian (Sons Of Apollo, Black Country Communion, Ex. Dream Theater, Ex. Kiss, Ex. Billy Idol, Ex. Alice Cooper, Ex. Yngwie Y. Malmsteen, Ex. Whitesnake)

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR május - június: 15 €

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR július - augusztus: 17 €

Helyszínen: 19 €

Jegyelővétel: online a www.kultura.filakovo.sk honlapon, illetve személyesen a VMK-ban: munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között.

Időtartam: 165 perc
Helyi premier dátumát: 13. augusztus 2022

A dátumra vagy a kezdés időpontjára kattintva további részletek jelennek meg az előadásról
Szombat, 13. 8. körülbelül 19:45 Megvenni
Hradný areál / Várudvar
Név: Peter Bič Project koncert (előzenekar Steve Misik & Co.)
Ár: 17,00 €
Helyszín: Hradný areál / Várudvar
Podhradská 600/14
986 01 Fiľakovo
Mutasd a térképen