KLUB 2017 Live Music Night – FLORIÁN KVINTET

KLUB 2017 Live Music Night – FLORIÁN KVINTET

Galéria

Po letnej prestávke Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove pokračuje v usporiadaní klubových koncertov. 29-ho septembra o 20-tej hodine sa v rámci série podujatí pod názvom KLUB 2017 – Live Music Night predstaví hudobná formácia Florián Kvintet, ktorá sa zúčastnila aj televíznej talentovej súťaže.

Druhý ročník série klubových koncertov otvorili v marci Zsolt Balog a jeho priatelia, v apríli sa obecenstvo mohlo tešiť koncertu kapely Guru Brothers, ktorá je známa nielen v okolí, ale predstavili sa aj vo semifinále slovenského národného kola Eurovízie v roku 2010. V máji sa fiľakovskému obecenstvu predstavila najväčšími maďarskými hitmi a šlágrami hudobná formácia Infinity Music Band, ktorá s evergreenmi starých čias svoje obecenstvo úplne očarovala.

Myšlienka Live Music Night vznikla v roku 2016 na podnet MsKS, miestnych hudobníkov a milovníkov hudby a ponúka možnosť predstaviť sa fiľakovským hudobníkom. Usporiadatelia sa postarajú o zaručene dobrých muzikantov, kvalitnú hudbu, miestny bar a výbornú atmosféru.

Dĺžka podujatia: 120 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.