Klub 2017 Live Music Night - INFINITY MUSIC BAND

Klub 2017 Live Music Night - INFINITY MUSIC BAND

Galéria

Evergreeny na fiľakovských klubových podujatiach živej hudby

Hudobná formácia Infinity Music Band sa fiľakovskému obecenstvu predstaví najväčšími maďarskými hitmi a šlágrami na podujatí Mestského kultúrneho strediska. Známi miestni hudobníci dňa 26. mája 2017, na treťom klubovom koncerte podujatia KLUB 2017 – Live Music Night prvýkrát vystúpia v tejto zostave.

Návštevníci podujatia si môžu vychutnať evergreeny starých čias nielen na koncerte skupiny Infinity Music Band. Na ďalšom podujatí, 16-ho júna bude prebiehať Swingová tančiareň s orchestrom Fats Jazz Band z Bratislavy. V prestávke tanečného podujatia uvidíte ukážku swingových tancov 20-tych – 40-tych rokov. Organizátori na dvojhodinové tanečné podujatie očakávajú záujemcov v dobovom oblečení. Možnosť rezervácie miest a predpredaj vstupeniek osobne v MsKS alebo online na web stránke: www.kultura.filakovo.sk.

Myšlienka Live Music Night vznikla v roku 2016 na podnet MsKS, miestnych hudobníkov a milovníkov hudby a ponúka možnosť predstaviť sa fiľakovským hudobníkom. Usporiadatelia sa postarajú o zaručene dobrých muzikantov, kvalitnú hudbu, miestny bar a výbornú atmosféru. V marci otvorili sériu klubových koncertov Zsolt Balog a jeho priatelia, v apríli sa obecenstvo mohlo tešiť koncertu kapely Guru Brothers, ktorá je známa nielen v okolí, ale predstavili sa aj vo semifinále slovenského národného kola Eurovízie v roku 2010. Klubové koncerty sa pokračujú aj po júnovej swingovej tančiarne – podľa plánov v roku 2017 budú hosťami KLUB-u aj kapely Jam 4 Joy a The Angels.

Dĺžka podujatia: 120 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.